Page 19 - Petelin, Ana. 2020. Zdravje delovno aktivne populacije / Health of the Working-Age Population. Zbornik povzetkov z recenzijo ▪︎ Book of Abstracts. Koper: Založba Univerze na Primorskem/University of Primorska Press
P. 19
čevanje na daljavo: zaznavanje stresa, psihološko zdravje in zadovoljstvo
z delom pri učiteljih
Distance learning: perceived stress, psychological health and work satisfaction
among teachers
Janja Tekavc, Pia Novak 122/123
Vadba na delovnem mestu: Sistematični pregled
Exercise at the workplace: A systematic review
Nikola Todorovic, Valdemar Štajer, Nebojša Maksimović, Darinka Korovljev,
Sergej Ostojić 124/125
Vpliv različnih položajev med opravljanjem pisarniškega dela na aktivnost
mišic ramenskega obroča
The effect of various postures during office task work on shoulder girdle
muscle activity
Tadej Vogrič, Matej Voglar 126/127
Promocija aktivnosti za preprečevanje kostno-mišičnih obolenj 128/129 program konference | conference programme
in psihosocialnih tveganj pri delu
Promotion of activities to prevent musculoskeletal disorders
and psychosocial risks in the workplace
Dorjana Zerbo Šporin, Ticijana Prijon, Nejc Šarabon
Vpliv telesne aktivnosti na zdravje delovno aktivne populacije
The influence of physical activity on health of the working-age population
Anton Zupan, Mitja Slapar 130/131
SEKCIJA Prehrana in hidracija delovno aktivne populacije
SECTION Nutrition and hydration of the working-age population
Vloga prebiotikov in probiotikov po gastrointestinalnih kirurških posegih
(VABLJENO PREDAVANJE)
The role of prebiotics and probiotics after gastrointestinal surgery
(INVITED LECTURE)
Zdravko Štor 134/135
Prehranski polifenoli in njihov vpliv na črevesno mikrobioto in zdravje ljudi
Dietary polyphenols and their effect on the gut microbiota and human health
Katja Bezek, Darja Barlič – Maganja 136/137
Slabše prehranjevalne navade v času karantene 138/139
Poorer diet quality during quarantine
Nives Bogataj, Karin Novak, Zala Jenko Pražnikar, Nina Mohorko
Vpliv uživanja sladoleda s probiotikom na število kariogenih bakterij
v slini zdravih odraslih
The effect of probiotic ice cream consumption on salivary cariogenic bacteria
in healthy adults
Dominika Češek, Katja Bezek, Boris Kovač 140/141
17
z delom pri učiteljih
Distance learning: perceived stress, psychological health and work satisfaction
among teachers
Janja Tekavc, Pia Novak 122/123
Vadba na delovnem mestu: Sistematični pregled
Exercise at the workplace: A systematic review
Nikola Todorovic, Valdemar Štajer, Nebojša Maksimović, Darinka Korovljev,
Sergej Ostojić 124/125
Vpliv različnih položajev med opravljanjem pisarniškega dela na aktivnost
mišic ramenskega obroča
The effect of various postures during office task work on shoulder girdle
muscle activity
Tadej Vogrič, Matej Voglar 126/127
Promocija aktivnosti za preprečevanje kostno-mišičnih obolenj 128/129 program konference | conference programme
in psihosocialnih tveganj pri delu
Promotion of activities to prevent musculoskeletal disorders
and psychosocial risks in the workplace
Dorjana Zerbo Šporin, Ticijana Prijon, Nejc Šarabon
Vpliv telesne aktivnosti na zdravje delovno aktivne populacije
The influence of physical activity on health of the working-age population
Anton Zupan, Mitja Slapar 130/131
SEKCIJA Prehrana in hidracija delovno aktivne populacije
SECTION Nutrition and hydration of the working-age population
Vloga prebiotikov in probiotikov po gastrointestinalnih kirurških posegih
(VABLJENO PREDAVANJE)
The role of prebiotics and probiotics after gastrointestinal surgery
(INVITED LECTURE)
Zdravko Štor 134/135
Prehranski polifenoli in njihov vpliv na črevesno mikrobioto in zdravje ljudi
Dietary polyphenols and their effect on the gut microbiota and human health
Katja Bezek, Darja Barlič – Maganja 136/137
Slabše prehranjevalne navade v času karantene 138/139
Poorer diet quality during quarantine
Nives Bogataj, Karin Novak, Zala Jenko Pražnikar, Nina Mohorko
Vpliv uživanja sladoleda s probiotikom na število kariogenih bakterij
v slini zdravih odraslih
The effect of probiotic ice cream consumption on salivary cariogenic bacteria
in healthy adults
Dominika Češek, Katja Bezek, Boris Kovač 140/141
17