Page 15 - Hozjan, Dejan, ur., 2015. Razvijanje kakovosti na Univerzi na Primorskem. Založba Univerze na Primorskem, Koper.
P. 15
ke
k. košmrlj, a. arzenšek ■ evalvacija doseganja kompetenc
v podiplomskem študijskem programu
Slika34:Kompetenčniprofilanketiranihdiplomantovizbranegaštudijskegaprograma. 118
v. čuk et al. ■ razvoj kompetenc v zdravstveni negi in prehranskem 150
svetovanju – dietetiki 150
Slika 35: Ocena študentov 2. letnika po vprašanjih s strani mentorja v delovnem
okolju.
Slika 36: Ocena študentov 3. letnika dietetike po vprašanjih s strani mentorja.
b. borota et al. ■ ocena kakovosti strukturnih in procesnih pogojev
ter učinkov študija visokošolskega strokovnega programa 1. stopnje
predšolska vzgoja
Slika 37: Deleži razmerij med (A) obsegom teoretičnih in praktičnih vsebin
ter (B) samostojnim učenjem in kontaktnimi urami glede na način izvedbe študija. 162
Slika 38: Povprečne ocene želenega in dejanskega sodelovanja študentov 163
pri soodločanju v dejavnostih, povezanih s študijskimi in raziskovalnimi procesi
ter študijskimi in študentskimi zadevami.
13
k. košmrlj, a. arzenšek ■ evalvacija doseganja kompetenc
v podiplomskem študijskem programu
Slika34:Kompetenčniprofilanketiranihdiplomantovizbranegaštudijskegaprograma. 118
v. čuk et al. ■ razvoj kompetenc v zdravstveni negi in prehranskem 150
svetovanju – dietetiki 150
Slika 35: Ocena študentov 2. letnika po vprašanjih s strani mentorja v delovnem
okolju.
Slika 36: Ocena študentov 3. letnika dietetike po vprašanjih s strani mentorja.
b. borota et al. ■ ocena kakovosti strukturnih in procesnih pogojev
ter učinkov študija visokošolskega strokovnega programa 1. stopnje
predšolska vzgoja
Slika 37: Deleži razmerij med (A) obsegom teoretičnih in praktičnih vsebin
ter (B) samostojnim učenjem in kontaktnimi urami glede na način izvedbe študija. 162
Slika 38: Povprečne ocene želenega in dejanskega sodelovanja študentov 163
pri soodločanju v dejavnostih, povezanih s študijskimi in raziskovalnimi procesi
ter študijskimi in študentskimi zadevami.
13