Page 6 - Kukanja, Marko. Od beneškega bakalaja do sladke Istre: razvoj prehrambenega gostinstva na Slovenski obali. Koper: Založba Univerze na Primorskem, 2016
P. 6
nstvena monogra ja
Marko Kukanja ■ Od beneškega bakalaja do sladke Istre: razvoj prehrambenega gostinstva
na Slovenski obali

Recenzenta ■ dr. Almir Peštek, dr. Sonja Čotar Konrad
Lektoriranje in prelom ■ Davorin Dukič
Urednik izdaje, oblikovanje in priprava za izdajo ■ dr. Jonatan Vinkler
Fotogra ja na platnici ■ Sladka Istra v Kopru, foto: Vojko Rotar, arhiv MOK

Izdala in založila ■ Založba Univerze na Primorskem, Titov trg , - Koper,
Koper
Glavni urednik ■ dr. Jonatan Vinkler
Vodja založbe ■ Alen Ježovnik

- - - - (http://www.hippocampus.si/ / - - - - .pdf)
- - - - (http://www.hippocampus.si/ / - - - - /index.html)

© Založba Univerze na Primorskem/University of Primorska Press

Izid monogra je je nančno podprla Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slo-
venije iz sredstev državnega proračuna iz naslova razpisa za so nanciranje znanstvenih mono-
gra j za leto .

CIP - Kataložni zapis o publikaciji 
Narodna in univerzitetna knjižnica, Ljubljana 

. - : / ( . )( )( . . ) 
. ( . )( )( . . ) 
KUKANJA, Marko, - 
        Od beneškega bakalaja do sladke Istre [Elektronski vir] : razvoj prehrambenega gostinstva na Slovenski obali /
Marko Kukanja. - El. knjiga. - Koper : Založba Univerze na Primorskem,  
Način dostopa (URL): http://www.hippocampus.si/isbn/ - - - - .pdf 
Način dostopa (URL): http://www.hippocampus.si/isbn/ - - - - /index.html 
ISBN - - - - (pdf) 
ISBN - - - - (html) 
   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11