Page 7 - Uran Maravić, Maja. 2017. Ocenjevanje kakovosti v gostinstvu. Koper: Založba Univerze na Primorskem.
P. 7
bina
slike in tabele 11
uvod 13
kakovost storitev 17
Definicije kakovosti 18
Pomen in koristi kakovosti 18
Značilnosti storitev 19
Neotipljivost 21
Neločljivost 22
Heterogenost 23
Minljivost 24
Definicija zadovoljstva gostov 27
Definicija kakovosti storitev 28
Konceptualni modeli kakovosti storitev 33
Model petih razkorakov 37
Vrste in dimenzije kakovosti storitev 38
znak kakovosti in standardi za turistične proizvode 41
Irska 44
Malta 45
Restavracije 45
Turistične znamenitosti 46
DMC 46
7
slike in tabele 11
uvod 13
kakovost storitev 17
Definicije kakovosti 18
Pomen in koristi kakovosti 18
Značilnosti storitev 19
Neotipljivost 21
Neločljivost 22
Heterogenost 23
Minljivost 24
Definicija zadovoljstva gostov 27
Definicija kakovosti storitev 28
Konceptualni modeli kakovosti storitev 33
Model petih razkorakov 37
Vrste in dimenzije kakovosti storitev 38
znak kakovosti in standardi za turistične proizvode 41
Irska 44
Malta 45
Restavracije 45
Turistične znamenitosti 46
DMC 46
7