Page 5 - Kukanja, Marko. 2017. Management kakovosti v prehrambnem gostinstvu: Zagotavljanje kakovosti ponudbe in lojalnosti gostov. Koper: Založba Univerze na Primorskem
P. 5
Vsebina
Slike • 9
Tabele • 11
Uvod • 13
Kaj nas je usmerilo v raziskovanje? • 13
Kakšni so bili namen in cilji raziskave? • 17
O metodah in vsebini • 18
Teoretična in zakonska opredelitev gostinstva • 19
Opredelitev gostinstva kot dejavnosti • 19
Zakonska opredelitev gostinstva v RS • 21
Teoretična opredelitev kakovosti • 25
Kakovost proizvoda • 25
Kakovost storitve • 26
Skozi znanstveno teorijo zagotavljanja in merjenja kakovosti
storitev • 29
Pristopi k preučevanju kakovosti storitev • 29
Dejavniki (indikatorji) in dimenzije (atributi) kakovosti storitev • 30
Kako zagotovimo kakovost storitev? • 31
Kako (iz)merimo kakovost storitev? • 34
Predstavitev pomembnejših metod uporabnih v PGO • 35
Slike • 9
Tabele • 11
Uvod • 13
Kaj nas je usmerilo v raziskovanje? • 13
Kakšni so bili namen in cilji raziskave? • 17
O metodah in vsebini • 18
Teoretična in zakonska opredelitev gostinstva • 19
Opredelitev gostinstva kot dejavnosti • 19
Zakonska opredelitev gostinstva v RS • 21
Teoretična opredelitev kakovosti • 25
Kakovost proizvoda • 25
Kakovost storitve • 26
Skozi znanstveno teorijo zagotavljanja in merjenja kakovosti
storitev • 29
Pristopi k preučevanju kakovosti storitev • 29
Dejavniki (indikatorji) in dimenzije (atributi) kakovosti storitev • 30
Kako zagotovimo kakovost storitev? • 31
Kako (iz)merimo kakovost storitev? • 34
Predstavitev pomembnejših metod uporabnih v PGO • 35