Page 7 - Kukanja, Marko. 2017. Management kakovosti v prehrambnem gostinstvu: Zagotavljanje kakovosti ponudbe in lojalnosti gostov. Koper: Založba Univerze na Primorskem
P. 7
Vsebina 7
Empirična raziskava • 117
Raziskovalni načrt • 117
Oblikovanje raziskovalnega modela • 119
Teoretični model kakovosti po dimenzijah trženjskega spleta • 119
Raziskovalne hipoteze • 121
Merski inštrument • 122
Metode statistične analize podatkov • 124
Analiza podatkov in rezultati • 125
Potek raziskave • 125
Rezultati • 129
Analiza in preverba hipotez • 147
Povzetek ključnih ugotovitev empirične raziskave • 177
Trženjski model za zagotavljanje kakovosti ponudbe in lojalnosti gostov
v PGO • 179
Primerjava rezultatov naše raziskave (modela) z ugotovitvami tujih
raziskav • 183
Zaključek • 187
Viri in literatura • 195
Recenziji • 219
I • 219
II • 220
Imensko kazalo • 223
Empirična raziskava • 117
Raziskovalni načrt • 117
Oblikovanje raziskovalnega modela • 119
Teoretični model kakovosti po dimenzijah trženjskega spleta • 119
Raziskovalne hipoteze • 121
Merski inštrument • 122
Metode statistične analize podatkov • 124
Analiza podatkov in rezultati • 125
Potek raziskave • 125
Rezultati • 129
Analiza in preverba hipotez • 147
Povzetek ključnih ugotovitev empirične raziskave • 177
Trženjski model za zagotavljanje kakovosti ponudbe in lojalnosti gostov
v PGO • 179
Primerjava rezultatov naše raziskave (modela) z ugotovitvami tujih
raziskav • 183
Zaključek • 187
Viri in literatura • 195
Recenziji • 219
I • 219
II • 220
Imensko kazalo • 223