Page 10 - Uran Maravić, Maja. Kategorizacija nastanitvenih obratov. Koper: Založba Univerze na Primorskem, 2016
P. 10
kategorizacija nastanitvenih obratov 97
99
21 ■ Ogrevanje in klimatizacija 100
22 ■ Zabavna elektronika 101
23 ■ Telekomunikacija 102
24 ■ Perilo, posoda, steklo in ostali pribor 104
25 ■ Storitve – sprejem 107
26 ■ Druge storitve 108
27 ■ Storitve – zajtrk 110
28 ■ Storitve – strežba jedi 111
29 ■ Storitve – strežba pijač 112
30 ■ Primerjava SKS in HS po številu kriterijev 112
31 ■ Primerjava SKS in HS po številu točk 119
32 ■ Primerjava zajtrka v hotelu s 5 * po sistemu SKS in HS 119
33 ■ Vzorec raziskave 121
34 ■ Opisne spremenljivke sociodemografskih značilnosti anketirancev 122
35 ■ Vrsta sistema kategorizacije 122
36 ■ Sistem kategorizacije po vrstah obratov 123
37 ■ Namen sistema kategorizacije 124
38 ■ Organizacija, ki oblikuje sistem kategorizacije 124
39 ■ Organizacija, ki naj skrbi za sistem kategorizacije 125
40 ■ Ocenjevalci nastanitvenih obratov 125
41 ■ Način obiska ocenjevanja 126
42 ■ Kritje stroškov ocenjevanja 126
43 ■ Financiranje sistema kategorizacije 128
44 ■ Mnenje o obstoječem sistemu kategorizacije 128
45 ■ Spremembe sistema kategorizacije 129
46 ■ Pogostost spremembe sistema kategorizacije 129
47 ■ Veljavnost pridobljene kategorije 130
48 ■ Pogoji za spremembe sistema kategorizacije 131
49 ■ Spremembe pravilnika o minimalnih tehničnih pogojih
50 ■ Elementi kategorizacijskega lista

10
   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15