Page 87 - Uran Maravić, Maja. 2017. Ocenjevanje kakovosti v gostinstvu. Koper: Založba Univerze na Primorskem.
P. 87
rezultati

  Kraj N M SD SEM
strežba hrane urban 64 3,59 0,97 0,12
in pijače  ruralen 26 3,08 0,84 0,17
odnašanje z mize  urban 64 3,45 1,07 0,13
reševanje pritožb ruralen 26 3,19 0,90 0,18
gosta  urban 64 2,73 1,52 0,19
odhod gosta  ruralen 26 2,46 1,48 0,29
urban 64 3,39 1,09 0,14
urejenost zaposlenih  ruralen 26 3,04 0,92 0,18
prijaznost urban 64 3,91 0,95 0,12
zaposlenih  ruralen 26 3,50 0,91 0,18
odzivnost urban 64 4,02 0,86 0,11
zaposlenih  ruralen 26 3,88 0,82 0.16
znanje zaposlenih  urban 64 3,39 1,08 0,13
ugajanje zahtevam ruralen 26 3,12 1,11 0,22
gostov  urban 64 3,56 0,99 0,12
komunikacija ruralen 26 3,42 1,06 0,21
z gostom  urban 64 3,61 1,02 0,13
osebni odnos  ruralen 26 3,27 1,00 0,20
splošni vtis urban 64 3,52 1,07 0,13
kakovosti storitve  ruralen 26 3,04 1,18 0,23
urban 64 3,27 1,16 0,14
ruralen 26 3,12 1,03 0,20
urban 64 3,41 0,89 0,11
ruralen 26 3,04 0,77 0,15

N – število ocenjenih restavracij, M – aritmetična sredina (angl. mean), SD – standardni odklon, SEM
– standardna napaka aritmetične sredine

V skupini elementov, ki se nanaša na izvajanje storitev, prav tako ni zaslediti večjih
razlik med restavracijami v urbanem in ruralnem okolju.

87
   82   83   84   85   86   87   88   89   90   91   92