Page 88 - Uran Maravić, Maja. 2017. Ocenjevanje kakovosti v gostinstvu. Koper: Založba Univerze na Primorskem.
P. 88
ocenjeva nje k akovosti v gostinst v u

Tabela 11: Ocena kakovosti ambienta v urbanih in ruralnih restavracijah.

  Kraj N M SD SEM
dostopnost restavracije  urban 64 3,72 1,13 0,14
urejenost okolice  ruralen 26 4,15 1,01 0,20
bar  urban 64 3,66 1,10 0,14
interier restavracije  ruralen 26 3,46 1,21 0,24
pohištvo  urban 64 3,11 1,24 0,15
cvetje  ruralen 26 3,04 1,04 0,20
tiskani materiali  urban 64 3,77 0,92 0,12
perilo  ruralen 26 2,81 1,17 0,23
pribor  urban 64 3,63 0,92 0,11
kozarci  ruralen 26 3,12 1,07 0,21
dostopnost mize  urban 64 2,50 1,40 0,18
temperatura ruralen 26 2,38 1,36 0,27
in ventilacija  urban 64 3,23 1,08 0,14
osvetlitev  ruralen 26 2,50 1,27 0,25
glasba  urban 64 3,23 1,22 0,15
ruralen 26 2,92 0,98 0,19
urban 64 3,47 1,08 0,14
ruralen 26 3,04 0,87 0,17
urban 64 3,77 0,90 0,11
ruralen 26 3,31 0,74 0,14
urban 64 3,77 1,00 0,13
ruralen 26 3,46 0,99 0,19
urban 64 3,75 1,10 0,14
ruralen 26 3,50 0,91 0,18
urban 64 3,75 1,08 0,14
ruralen 26 3,58 0,70 0,14
urban 64 3,31 1,31 0,16
ruralen 26 2,81 1,20 0,24

88
   83   84   85   86   87   88   89   90   91   92   93