Page 77 - Uran Maravić, Maja. 2017. Ocenjevanje kakovosti v gostinstvu. Koper: Založba Univerze na Primorskem.
P. 77
ocenjevanje kakovosti v restavracijah
Znak kakovosti ljubljanskega turizma
ocenjevalni list 2014
kategorija: restavracije
C1. urejenost restavracije
1. dostopnost restavracije 12 3 45
2. urejenost okolice 12 3 45
3. bar 1 2 3 4 5
4. interier restavracije 12 3 45
5. pohištvo/mize/stoli 12 3 45
6. cvetje 12 3 45
7. tiskani materiali – jedilni list 12 3 45
8. prti in namizno perilo 12 3 45
9. namizni in jedilni pribor, dodatki na mizi 12 3 45
10. kozarci 12 3 45
11. dostopnost mize 12 3 45
12. temperatura in ventilacija 12 3 45
13. osvetlitev 12 3 45
14. glasnost/glasba/zabava 12 3 45
15. zasedenost kapacitet 12 3 45
16. toaletni prostori 12 3 45
17.ponudba za otroke 12 3 45
18. parkirišče 12 3 45
19. dostop za invalide 12 3 45
20. spletna stran 12 3 45
C1. povprečna ocena (∑ C1–C20)/20
C2. splošni vtis urejenosti restavracije 12 3 45
skupna ocena (C1 + C2)/2
D. ocena razmerja cena/kakovost 12 3 45
77
Znak kakovosti ljubljanskega turizma
ocenjevalni list 2014
kategorija: restavracije
C1. urejenost restavracije
1. dostopnost restavracije 12 3 45
2. urejenost okolice 12 3 45
3. bar 1 2 3 4 5
4. interier restavracije 12 3 45
5. pohištvo/mize/stoli 12 3 45
6. cvetje 12 3 45
7. tiskani materiali – jedilni list 12 3 45
8. prti in namizno perilo 12 3 45
9. namizni in jedilni pribor, dodatki na mizi 12 3 45
10. kozarci 12 3 45
11. dostopnost mize 12 3 45
12. temperatura in ventilacija 12 3 45
13. osvetlitev 12 3 45
14. glasnost/glasba/zabava 12 3 45
15. zasedenost kapacitet 12 3 45
16. toaletni prostori 12 3 45
17.ponudba za otroke 12 3 45
18. parkirišče 12 3 45
19. dostop za invalide 12 3 45
20. spletna stran 12 3 45
C1. povprečna ocena (∑ C1–C20)/20
C2. splošni vtis urejenosti restavracije 12 3 45
skupna ocena (C1 + C2)/2
D. ocena razmerja cena/kakovost 12 3 45
77