Page 78 - Uran Maravić, Maja. 2017. Ocenjevanje kakovosti v gostinstvu. Koper: Založba Univerze na Primorskem.
P. 78
ocenjeva nje k akovosti v gostinst v u
Končno število doseženih točk
Skupina Skupna ocena Max ocena Možno Točke*
število točk
A. hrana in pijača 5
B. storitev 5 50
C. urejenost restavracije 5 25
D. razmerje cena/kakovost 5 15
skupaj 10
končno število točk: 100
*Točke = (skupna ocena * možno število točk)/max ocena
Kratek opis restavracije
Naročene jedi:
Glavne prednosti:
Glavne slabosti:
Druga mnenja in opombe:
Ocenjevalci:
1. šifra ocenjevalca: --------------------------------------- podpis: -------------------------
2. šifra ocenjevalca: --------------------------------------- podpis: -----------------------
Ljubljana, dne --------------------- z začetkom ob----------------- in koncem ob-------------uri.
Slika 5: Ocenjevalni list.
Vir: povzeto po Uran Maravić 2014.
V ocenjevalnem listu je 11 specifičnih elementov in 3 splošni za hrano, 15 spefičnih in
1 splošen za oceno kakovosti storitve, 20 specifičnih in 1 splošen za oceno ambienta ter 1
78
Končno število doseženih točk
Skupina Skupna ocena Max ocena Možno Točke*
število točk
A. hrana in pijača 5
B. storitev 5 50
C. urejenost restavracije 5 25
D. razmerje cena/kakovost 5 15
skupaj 10
končno število točk: 100
*Točke = (skupna ocena * možno število točk)/max ocena
Kratek opis restavracije
Naročene jedi:
Glavne prednosti:
Glavne slabosti:
Druga mnenja in opombe:
Ocenjevalci:
1. šifra ocenjevalca: --------------------------------------- podpis: -------------------------
2. šifra ocenjevalca: --------------------------------------- podpis: -----------------------
Ljubljana, dne --------------------- z začetkom ob----------------- in koncem ob-------------uri.
Slika 5: Ocenjevalni list.
Vir: povzeto po Uran Maravić 2014.
V ocenjevalnem listu je 11 specifičnih elementov in 3 splošni za hrano, 15 spefičnih in
1 splošen za oceno kakovosti storitve, 20 specifičnih in 1 splošen za oceno ambienta ter 1
78