Page 76 - Uran Maravić, Maja. 2017. Ocenjevanje kakovosti v gostinstvu. Koper: Založba Univerze na Primorskem.
P. 76
ocenjeva nje k akovosti v gostinst v u

Znak kakovosti ljubljanskega turizma

ocenjevalni list 2014

kategorija: restavracije

11.pijača 12 3 45

A1. povprečna ocena (∑ A1–A11)/11

A2. splošni vtis kakovosti predjedi 12 3 45

A3. splošni vtis kakovosti glavne jedi 12 3 45

A4. splošni vtis kakovosti deserta 12 3 45

skupna ocena (A1 + A 2 + A3 + A4)/4

B1. storitev

1. rezervacija po telefonu ali po spletu 12 3 45

2. prihod/pozdrav gosta/posedanje gosta 12 3 45

3. postavljenost mize 12 3 45

4. priporočanje ponudbe in vročitev jedilnega lista 12 3 45

5. strežba hrane in pijače 12 3 45

6. odnašanje z mize 12 3 45

7. reševanje pritožb gosta 12 3 45

8. plačevanje, odhod gosta – pozdrav in zahvala 12 3 45

9. urejenost zaposlenih 12 3 45

10. prijaznost zaposlenih 12 3 45

11. odzivnost zaposlenih 12 3 45

12. znanje zaposlenih 12 3 45

13. pripravljenost zaposlenih, da ugajajo posebnim zahtevam gostov 12 3 45

14. verbalna in neverbalna komunikacija z gostom 12 3 45

15. osebni odnos 12 3 45

B1.povprečna ocena (∑ B1–B15)/15

B2. splošni vtis kakovosti storitve 12 3 45

skupna ocena (B1 + B2)/2

76
   71   72   73   74   75   76   77   78   79   80   81