Page 76 - Uran Maravić, Maja. 2017. Ocenjevanje kakovosti v gostinstvu. Koper: Založba Univerze na Primorskem.
P. 76
ocenjeva nje k akovosti v gostinst v u
Znak kakovosti ljubljanskega turizma
ocenjevalni list 2014
kategorija: restavracije
11.pijača 12 3 45
A1. povprečna ocena (∑ A1–A11)/11
A2. splošni vtis kakovosti predjedi 12 3 45
A3. splošni vtis kakovosti glavne jedi 12 3 45
A4. splošni vtis kakovosti deserta 12 3 45
skupna ocena (A1 + A 2 + A3 + A4)/4
B1. storitev
1. rezervacija po telefonu ali po spletu 12 3 45
2. prihod/pozdrav gosta/posedanje gosta 12 3 45
3. postavljenost mize 12 3 45
4. priporočanje ponudbe in vročitev jedilnega lista 12 3 45
5. strežba hrane in pijače 12 3 45
6. odnašanje z mize 12 3 45
7. reševanje pritožb gosta 12 3 45
8. plačevanje, odhod gosta – pozdrav in zahvala 12 3 45
9. urejenost zaposlenih 12 3 45
10. prijaznost zaposlenih 12 3 45
11. odzivnost zaposlenih 12 3 45
12. znanje zaposlenih 12 3 45
13. pripravljenost zaposlenih, da ugajajo posebnim zahtevam gostov 12 3 45
14. verbalna in neverbalna komunikacija z gostom 12 3 45
15. osebni odnos 12 3 45
B1.povprečna ocena (∑ B1–B15)/15
B2. splošni vtis kakovosti storitve 12 3 45
skupna ocena (B1 + B2)/2
76
Znak kakovosti ljubljanskega turizma
ocenjevalni list 2014
kategorija: restavracije
11.pijača 12 3 45
A1. povprečna ocena (∑ A1–A11)/11
A2. splošni vtis kakovosti predjedi 12 3 45
A3. splošni vtis kakovosti glavne jedi 12 3 45
A4. splošni vtis kakovosti deserta 12 3 45
skupna ocena (A1 + A 2 + A3 + A4)/4
B1. storitev
1. rezervacija po telefonu ali po spletu 12 3 45
2. prihod/pozdrav gosta/posedanje gosta 12 3 45
3. postavljenost mize 12 3 45
4. priporočanje ponudbe in vročitev jedilnega lista 12 3 45
5. strežba hrane in pijače 12 3 45
6. odnašanje z mize 12 3 45
7. reševanje pritožb gosta 12 3 45
8. plačevanje, odhod gosta – pozdrav in zahvala 12 3 45
9. urejenost zaposlenih 12 3 45
10. prijaznost zaposlenih 12 3 45
11. odzivnost zaposlenih 12 3 45
12. znanje zaposlenih 12 3 45
13. pripravljenost zaposlenih, da ugajajo posebnim zahtevam gostov 12 3 45
14. verbalna in neverbalna komunikacija z gostom 12 3 45
15. osebni odnos 12 3 45
B1.povprečna ocena (∑ B1–B15)/15
B2. splošni vtis kakovosti storitve 12 3 45
skupna ocena (B1 + B2)/2
76