Page 72 - Uran Maravić, Maja, in Gordana Ivankovič. 2017. Zagotavljanje kakovosti v gostinstvu. Koper: Založba Univerze na Primorskem
P. 72
zagotavljanje k akovosti v gostinst v u

AKTIVNOST ODLOČITEV IZVAJALEC ČASOVNI OKVIR
Vsi Ves čas
1.6 Promocija kakovosti Uprava podjetja

2 IMPLEMENTACIJA KAKOVOSTI

2.1 OBLIKOVANJE Uprava podjetja Skrbnik in tim kako- 3–8 mesecev oz. 1 mesec
SDP vosti za oddelek

Izbor temeljnih elemen- Skrbnik kakovosti 14 dni
tov SDP (splošna pravi-
la, pravila kakovosti, pra-
vila izvajanja storitev)

Pregled izbora temelj- Uprava podjetja 2-dnevna delavnica
nih elementov
Opis poteka izvajanja Vodje oddelkov 14 dni
posameznih storitev 2 dni
Pregled SDP Vodja hotela 2 dni
Skrbnik kakovosti in
Pregled SDP uprava

Potrditev SDP Uprava podjetja

2.2 IMPLEMETACIJA SDP

2.2.1 Predstavitev SDP Uprava podjetja in tim 1. in 2. sporočilo ali de-
kakovosti lavnica

2.2.2 Trening zaposlenih Uprava podjetja Tim kakovosti Ves čas

2.2.3 Izvajanje SDP Vsi Ves čas

2.2.4 Nadzor Kdo, kdaj, kaj in kako se Nadzornike določi Tedenska in mesečna
nadzira določi uprava uprava poročila

2.2.5 Nagrajevanje zapo- Uprava podjetja Se definira v sklopu poli-
slenih tike kakovosti

3 EVALVACIJA KA- Uprava podjetja Tim kakovosti ali zuna- Se definira v sklopu poli-
KOVOSTI nji izvajalci tike kakovosti
Tim kakovosti ali zuna- Se definira v sklopu poli-
Merjenje zadovoljstva Uprava podjetja nji izvajalci tike kakovosti
gostov Tim kakovosti ali zuna- Se definira v sklopu poli-
nji izvajalci tike kakovosti
Merjenje zadovoljstva Uprava podjetja
zaposlenih Tim kakovosti

Uporaba informacij Uprava podjetja

Vir: Uran in Conti 2006.
72
   67   68   69   70   71   72   73   74   75   76   77