Page 84 - Uran Maravić, Maja, in Gordana Ivankovič. 2017. Zagotavljanje kakovosti v gostinstvu. Koper: Založba Univerze na Primorskem
P. 84
zagotavljanje k akovosti v gostinst v u

KODA SDP NAZIV SDP
4B.062 ČIŠČENJE ZA SEBOJ
4B.063 PITJE PIJAČE ZA ŠANKOM
4B.064 VSTOP V KUHINJO
4B.065 COFFEE BREAK
4B.066 VZDRŽEVANJE GARDEROB ZA ZAPOSLENE
4B.070 R AZNO
4B.071 ZASTOPANJE INTERESOV PODJETJA
4B.072 BRANJE OBVESTIL
4B.073 UŽIVANJE ALKOHOLA IN DROG
4B.074 KONKURENČNA KLAVZULA
4B.075 POŠKODBE OBJEKTOV IN OPREME
4B.076 PRIJAVA KRŠITEV SODELAVCEV
4B.077 PREGLED OSEBNE LASTNINE
4B.078 UPORABA TELEFONOV V PODJETJU
4B.079 UPORABA APARATA GSM MED DELOVNIM ČASOM
4B.080 ŽVEČILNI GUMI
4B.081 SPREMEMBA OSEBNIH PODATKOV
4B.082 NOŠENJE PRIPONKE
4B.083 TOČENJE ALKOHOLNIH PIJAČ
4B.084 KONFLIKTNE SITUACIJE MED ZAPOSLENIMI
4B.085 ZADRŽEVANJE NA ISTEM MESTU
4B.086 POZNAVANJE POSEBNIH UZANC V TURIZMU
4B.100 PRAVILNIK O PREKRŠKIH
4B.101 POTEK PRITOŽBE
4B.102 MANJŠI PREKRŠKI
4B.103 VELIKI PREKRŠKI

Tretji del SDP vsebuje pravila kakovosti, ki veljajo za vse zaposlene v hotelu. V ta-
beli 8 navajamo nekatere elemente, ki so vezani na deset osnovnih dimenzij kakovosti.

84
   79   80   81   82   83   84   85   86   87   88   89