Page 88 - Uran Maravić, Maja, in Gordana Ivankovič. 2017. Zagotavljanje kakovosti v gostinstvu. Koper: Založba Univerze na Primorskem
P. 88
zagotavljanje k akovosti v gostinst v u

Tabela 10. Struktura pravil za izvajanje strežbe v restavraciji à la carte.

KODA SDP NAZIV
4E.100 PRIPRAVA ZA STREŽBO
4E.101 PRIHOD NA DELO
4E.102 PRIPRAVLJENOST NA DELO
4E.103 SPREJEM REZERVACIJE
4E.104 PRIPRAVA IN PREGLED JEDILNIH LISTOV IN DNEVNE PONUDBE
4E.105 PRIPRAVA JEDILNICE
4E.106 RAVNANJE S PERILOM
4E.108 ČIŠČENJE IN POLIRANJE PRIBORA, STEKLENINE IN KERAMIKE
4E.109 RAVNANJE IN RAZPOREDITEV SOLNIC, PEPELNIKOV …
E110 PRIPRAVA PIJAČ
4E.111 PRIPRAVA POMOŽNIH MIZ
4E.112 PRIPRAVA RAZSTAVNEGA BIFEJA
4E.113 PRIPRAVA VOZIČKOV
4E.114 PRIPRAVA BLOKCEV ZA NAROČILA, RAČUNE
4E.115 PRIPRAVA BIFEJA (ZAJTRK, KOSILO, VECERJA, SOLATNI BAR)
4E.200 SPREJEM GOSTA IN NAROČILA
4E.201 SPREJEM GOSTA
4E.202 SPREJEM NAROČILA
4E.300 SERVIRANJE HRANE IN PIJAČE
4E.400 PLAČILO
4E.401 IZDELAVA RAČUNA
4E.402 ODHOD GOSTA
4E.500 POSPR AV LJANJE
4E.501 POSPRAVLJANJE MIZE
43502 POSPRAVLJANJE RESTAVRACIJE
4E.600 ZAKLJUČNA IN DRUGA DELA
4E.601 POMOČ V DRUGIH DELIH RESTAVRACIJE
4E.602 PREDAJA DELA

88
   83   84   85   86   87   88   89   90   91   92   93