Page 85 - Uran Maravić, Maja, in Gordana Ivankovič. 2017. Zagotavljanje kakovosti v gostinstvu. Koper: Založba Univerze na Primorskem
P. 85
študija primera: bwp hotel slon
Tabela 8. Pravila kakovosti.
KODA SDP NAZIV SDP
4C.001 UREJENOST
4C.002 DELOVNA OBLEKA ZA MOŠKEGA
4C.002 DELOVNA OBLEKA ZA ŽENSKO
4C.003 PRIČESKA
4C.004 MAKE-UP
4C.005 ROKE
4C.006 NOHTI
4C.007 POR AŠČENOST
4C.008 VONJ
4C.009 NAKIT
4C.100 STROKOVNOST
4C.101 POZNAVANJE STORITEV V RESTAVRACIJI
4C.102 POZNAVANJE STORITEV V PODJETJU
4C.103 POZNAVANJE HRANE IN PIJAČE
4C.104 POZNAVANJE DESTINACIJE
4C.200 ODZIVNOST
4C.201 PRIPRAVLJENOST POMAGATI STRANKI/GOSTU
4C.202 HITROST OPRAVLJANJA STORITVE
PRIPRAVLJENOST POMAGATI REŠEVATI PROBLEM GOSTA IN SVE-
4C.203 TOVATI GOSTU
PRIPRAVLJENOST SVETOVATI IN ORGANIZIRATI DRUGO STORI-
4C.204 TEV
PRIPRAVLJENOST RAZLOŽITI POTEK STORITVE
4C.205 PRIPRAVLJENOST RAZLOŽITI VSEBINO RAČUNA
4C.206 ZANESLJIVOST
4C.300 SKLADNOST S SDP
4C.301 ČASOVNA ZANESLJIVOST
4C.302 STROKOVNA ZANESLJIVOST
4C.303 USTREŽLJIVOST
4C.400
85
Tabela 8. Pravila kakovosti.
KODA SDP NAZIV SDP
4C.001 UREJENOST
4C.002 DELOVNA OBLEKA ZA MOŠKEGA
4C.002 DELOVNA OBLEKA ZA ŽENSKO
4C.003 PRIČESKA
4C.004 MAKE-UP
4C.005 ROKE
4C.006 NOHTI
4C.007 POR AŠČENOST
4C.008 VONJ
4C.009 NAKIT
4C.100 STROKOVNOST
4C.101 POZNAVANJE STORITEV V RESTAVRACIJI
4C.102 POZNAVANJE STORITEV V PODJETJU
4C.103 POZNAVANJE HRANE IN PIJAČE
4C.104 POZNAVANJE DESTINACIJE
4C.200 ODZIVNOST
4C.201 PRIPRAVLJENOST POMAGATI STRANKI/GOSTU
4C.202 HITROST OPRAVLJANJA STORITVE
PRIPRAVLJENOST POMAGATI REŠEVATI PROBLEM GOSTA IN SVE-
4C.203 TOVATI GOSTU
PRIPRAVLJENOST SVETOVATI IN ORGANIZIRATI DRUGO STORI-
4C.204 TEV
PRIPRAVLJENOST RAZLOŽITI POTEK STORITVE
4C.205 PRIPRAVLJENOST RAZLOŽITI VSEBINO RAČUNA
4C.206 ZANESLJIVOST
4C.300 SKLADNOST S SDP
4C.301 ČASOVNA ZANESLJIVOST
4C.302 STROKOVNA ZANESLJIVOST
4C.303 USTREŽLJIVOST
4C.400
85