Page 85 - Uran Maravić, Maja, in Gordana Ivankovič. 2017. Zagotavljanje kakovosti v gostinstvu. Koper: Založba Univerze na Primorskem
P. 85
študija primera: bwp hotel slon

Tabela 8. Pravila kakovosti.

KODA SDP NAZIV SDP
4C.001 UREJENOST
4C.002 DELOVNA OBLEKA ZA MOŠKEGA
4C.002 DELOVNA OBLEKA ZA ŽENSKO
4C.003 PRIČESKA
4C.004 MAKE-UP
4C.005 ROKE
4C.006 NOHTI
4C.007 POR AŠČENOST
4C.008 VONJ
4C.009 NAKIT
4C.100 STROKOVNOST
4C.101 POZNAVANJE STORITEV V RESTAVRACIJI
4C.102 POZNAVANJE STORITEV V PODJETJU
4C.103 POZNAVANJE HRANE IN PIJAČE
4C.104 POZNAVANJE DESTINACIJE
4C.200 ODZIVNOST
4C.201 PRIPRAVLJENOST POMAGATI STRANKI/GOSTU
4C.202 HITROST OPRAVLJANJA STORITVE
PRIPRAVLJENOST POMAGATI REŠEVATI PROBLEM GOSTA IN SVE-
4C.203 TOVATI GOSTU
PRIPRAVLJENOST SVETOVATI IN ORGANIZIRATI DRUGO STORI-
4C.204 TEV
PRIPRAVLJENOST RAZLOŽITI POTEK STORITVE
4C.205 PRIPRAVLJENOST RAZLOŽITI VSEBINO RAČUNA
4C.206 ZANESLJIVOST
4C.300 SKLADNOST S SDP
4C.301 ČASOVNA ZANESLJIVOST
4C.302 STROKOVNA ZANESLJIVOST
4C.303 USTREŽLJIVOST
4C.400

85
   80   81   82   83   84   85   86   87   88   89   90