Page 87 - Uran Maravić, Maja, in Gordana Ivankovič. 2017. Zagotavljanje kakovosti v gostinstvu. Koper: Založba Univerze na Primorskem
P. 87
študija primera: bwp hotel slon

KODA SDP NAZIV
4D.104 BOLEZEN
4D.105 ALKOHOLIZIRANOST GOSTOV
4D.106 NEPRIMEREN IZGLED GOSTA
4D.107 IZGUBLJENI OTROKI
4D.108 DELO Z OTROCI
4D.109 DELO Z LJUDMI S POSEBNIMI POTREBAMI
4D.110 DOKUMENTIRANJE NEZGOD IN INCIDENTOV
4D.111 KOMUNIKACIJA S KUHINJO
4D.112 VNOS LASTNE PIJAČE
4D.113 GLASBA V LOKALU
4D.200 RAVNANJE Z DENARJEM
4D.201 PLAČEVANJE V TUJI VALUTI
4D.202 SPREJEMANJE NAROČILNIC
4D.203 BONI ZA MALICO
POSTOPEK BLOKIRANJA HRANE IN PIJAČE
4D.204 Osnovni postopek
BLOKIRANJE NA SOBO
4D.205 POSTOPEK BLOKIRANJA V PRIMERU PLAČILA MALICE Z BONOM ZA
MALICO
4D.206 POSTOPEK BLOKIRANJA V PRIMERU ORIGINALNEGA RAČUNA
POSTOPEK BLOKIRANJA NA NAROČILNICO
4D.207 REPREZENTANCA
4D.208 RAČUN STORNO
4D.209 ZAKLJUČEVANJE GOSTINSKE BLAGAJNE
4D.210 MODEL STIMULACIJE OZ. DELOVNEGA UČINKA
4D.211 REŠEVANJE PRITOŽB GOSTOV
4D.300 PREVERJANJE ZNANJA STREŽNEGA OSEBJA
4D.400
4D.500

87
   82   83   84   85   86   87   88   89   90   91   92